Over …

Geboren in 1971 te Amsterdam. En nog steeds woonachtig in het centrum van onze hoofdstad. Als 7 jarig jongetje vielen zijn zangkunsten al op bij zijn schooljuf. Het duurde echter tot zijn 28e dat hij ook daadwerkelijk het podium op durfde om te zingen. Wat er toen gebeurde was ongelooflijk. Op vele grote plekken heeft René al zijn kunsten mogen vertonen. Denk aan het Concertgebouw niet 1 maar twee keer.  De toenmalige Heineken Music Hall, het huidige Afas live, Dutch Valley met Live band. Noem het maar op.

Ook op het witte doek weet hij zich te manifesteren. Plan C, De Marathon, Schone Handen. Diverse radio, tv en andere media hebben al over hem bericht. Volgens het Parool is hij nog Amsterdamser dan het asfalt van de Nieuwe Zijds Voorburgwal. (zijn geboorte plek). Zelfs achter de schermen is hij actief als dialect coach voor acteurs.

Kortom René is een veelzijdig type. Maar het liefste zingt hij nummers van André Hazes ! En dat is al een beleving op zich. René zingt Live, met zijn eigen stem die griezelig dicht bij André Hazes sr. komt. Als geen ander weet hij een perfect sfeertje neer te zetten met meezingers die iedereen kent.